The Acoustic Guitar Forum

Go Back   The Acoustic Guitar Forum > General Acoustic Guitar and Amplification Discussion > General Acoustic Guitar Discussion

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 12-22-2018, 07:43 AM
jonfields45 jonfields45 is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Location: Allentown, PA
Posts: 2,213
Default imgbox.com preprocessed by picresize.com are a good option

I starting using imgbox.com yesterday with good results. You can only choose it to host a thumbnail (you select the thumbnail size on upload) or full size. Before you upload your picture reducing its width to 800 pixels (or something similar) will make a full resolution picture more computer friendly (you won't need to scroll right to see all of it and it will load faster). I am using picresize.com. It works well but requires a careful eye to click the correct buttons and not one of the advertisements. If you change the default image quality, which I can't see any reason to, it can be buggy if you select the best quality (seems to ignore your pixel selection). I've had no problem setting the resize target to 800 wide with the default image quality and the pictures look great on a PC.

One problem I've noticed with imgbox.com is that when you toggle between thumbnail and full resolution, it does not reliably change all the links. At times I needed to close its browser tab and start over. imgbox.com (now?) has "BB" code as one of its options and that can be pasted directly into your AGF message (be careful that it toggled to full size if you made that selection).
__________________
Jon Fields

RainSong CH-PA1100NS, Mi-Si Trio (Baggs Element), Elixir PB 10s, TKL 8975 Case, set up to cover electric guitar riffs
RainSong CO-PA1100NS, Fishman Rare Earth Humbucker stored in the case, Elixir 80/20 Polyweb 12s, TKL 8975 Case
One QSC CP8 (21 lbs) high/behind & Yamaha MG10XU mixer

www.justsoduo.com

Last edited by jonfields45; 01-14-2019 at 04:12 PM.
Reply With Quote
  #17  
Old 01-07-2019, 05:11 PM
RyanR RyanR is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Default Could not get a photo to display

Hi there. I was trying to include in a post a photo that I've uploaded to Flickr.

I was able to show the link to the photo.

https://flic.kr/p/2cYCFUJ

But when I tried to include it as a link (using the little yellow button which adds IMG tags) it only shows a little icon with a question mark. What am I doing wrong?

Reply With Quote
  #18  
Old 01-10-2019, 09:20 PM
Inyo Inyo is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1,082
Default

Quote:
Originally Posted by RyanR View Post
Hi there. I was trying to include in a post a photo that I've uploaded to Flickr.

I was able to show the link to the photo.

https://flic.kr/p/2cYCFUJ

But when I tried to include it as a link (using the little yellow button which adds IMG tags) it only shows a little icon with a question mark. What am I doing wrong?

You have several photographs stored at that URL.

1) Choose your image.

2) Hit the down-facing arrow at lower right.

3) Pick image size.

4) Right click on the image and use the Copy Image Address.

5) Paste that URL into the AGF Insert Image function.

Thus:

Reply With Quote
  #19  
Old 01-12-2019, 12:21 PM
RyanR RyanR is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Default

Thank you Inyo!
Reply With Quote
Reply

  The Acoustic Guitar Forum > General Acoustic Guitar and Amplification Discussion > General Acoustic Guitar Discussion

Thread Tools



All times are GMT -6. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2000 - 2018, The Acoustic Guitar Forum
vB Ad Management by =RedTyger=